Eseményeink
Írta: dzsozef - Dátum: December 25 2010 23:35:00


2024. évi túráinkra szeretettel várunk!2024. év első félévének túranaptára megtalálható a naptárban. Mindenkit szeretettel várunk programjainkra!

A túranaptárban kattintson a túra nevére és megjelennek a részletek!
2024. évi túranaptár:
A Programnaptár menüpont alatt tekinthetik meg az érdeklődők.

Túráinkon mindenki saját felelősségre vesz részt. A túra során kövessük a túravezető utasításait, azoktól ne térjünk el!
A túravezető a túra útvonalát a résztvevők felkészültségétől függően és az időjárási körülményekhez igazodva megváltoztathatja.
A túra résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a túra során fényképek készüljenek és azok megosztásra kerüljenek az egyesület weboldalain.
Az programváltozás jogát fenntartjuk.

Kérjük, jelentkezésével segítse a túravezető felkészülését!Köszönjük az expodom.hu sátor webáruház felajánlását

A Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete örömmel fogadta az expodom.hu sátor webáruház felajánlását, melynek köszönhetően programjainak sikeres megvalósítását (táborok, egyéb megjelenések) a jövőben korszerű 3mx3m méretű acélvázas, harmonika típusú rendezvénysátor segíti.

A gyorsan felállítható sátraknak rendkívül nagy hasznát vesszük rendezvényeinken, hiszen tökéletes védelmet nyújtanak eső, szél vagy a tűző napsugarak ellen.
Teljesítménytúrák alkalmával a sátrak segítik a résztvevők rajtoltatását, érkeztetését. A gyerektáborokban a játékos foglalkozások megtartása válik kényelmesebbé.

Ezúton is köszönjük az expodom.hu sátor webáruház felajánlását.

Miskolc, 2023.02.22.